OM CALLESEN CONSULTING

Callesen Consulting er en konsulentvirksomhed, der siden 2003 har arbejdet med rekruttering, organisationsudvikling og coaching. Firmaet tegnes af Thor N. Callesen, der har over 20 års erfaring med rekruttering og personale- og organisationsudvikling. Callesen Consulting samarbejder med yderst kompetente og erfarne konsulenter, når opgaven kræver en større volumen. 

Den kompetente hr-partner
Kunderne er større danske, tyske, svenske og franske virksomheder som ofte bruger Thor som deres forlængede arm i hr-sager, eksempelvis til at rekruttere nye medarbejdere, til at assistere i forbindelse med organisationsændringer og til at coache medarbejdere, der måske har brug for at finde tilbage på sporet eller finde ind til sine kernekompetencer.

Langvarige relationer
Samarbejdet bygger som oftest på langvarige relationer - grundet den professionelle tilgang til opgaven og den konkurrencedygtige pris – hvorfor kunderne vender tilbage igen og igen med nye opgaver.

Sådan arbejder Callesen Consulting
Callesen Consulting tror på, at virksomheder, der til stadighed evner at tilpasse sig de varierende markedsforhold, bygger på et solidt fundament af strategisk planlægning og organisationsudvikling. Dette er væsentlige forudsætninger for at være en kompetent virksomhed.

Callesen Consulting bidrager til at opnå kompetente virksomheder, der også kan blive ved med at være kompetente. Det sker ved at udvikle mennesker og organisationer i tæt samspil med ledelsen og medarbejderne.

Hvilke kompetencer har Thor N. Callesen?
Thor arbejder proaktivt og dynamisk og har et imponerende cv. Udover sin cand.merc.-uddannelse, er han bl.a. eliteinstruktør for DBU, som indebærer deltagelse i lederuddannelse og –udvikling af fodbolddommere og -ledere på alle niveauer. Endvidere er Thor eliteobservatør i de øverste fodboldrækker.

Thor er lektor på Cphbusiness og har mange relevante kompetencer som underviser. Thor har også undervist på Dansk Byggeris lederuddannelse. Derfor indgår han ofte som den ledende, styrende og coachende part i kundens forandringsprojekter eller organisationsudvikling.

Har du brug for hjælp i forbindelse med rekruttering og coaching eller ønsker om at få vurderet behovet for et organisationsudviklingsprojekt, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Callesen Consulting, enten via mail: E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på telefon: +45 2128 0596

Med venlig hilsen

Callesen Consulting

Thor N. Callesen
Direktør, cand. merc.

Aktuelle stillinger

Økonomi-/regnskabsmedarbejder

  

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 2128 0596

Callesen Consulting is not using cookies on this website.