AKTUELLE STILLINGER

 

Sekretær/Administrativ medarbejder

Callesen Consulting søger for kunde

Virksomheden har en førende position inden for sit felt i den liberale sektor og er en del af en international organisation. Virksomheden er centralt placeret på Vestegnen (tæt på offentlige transportmuligheder), og der er ansat 35 medarbejdere.

Virksomheden søger en kompetent sekretær/administrativ medarbejder, som har lyst og evne til at indgå i et energisk team af specialiserede medarbejdere.

De primære arbejdsområder vil være følgende

 • Ansvarlig for og udvikling af hjemmeside og interne standarder
 • Diverse IT-relaterede opgaver
 • Assistent for ledelsen
 • Kontakt til virksomhedens internationale organisation
 • Skrivning og korrekturlæsning af korrespondance – både på dansk og engelsk
 • Administrere efteruddannelse og kursustilmeldinger
 • Indkøb af kontorartikler m.v.
 • Kontakt til tele- og internetudbydere, håndværkere, rengøringspersonale m.fl.
 • Anmeldelser og registrering til offentlige myndigheder
 • Pasning af reception/omstilling
 • Øvrige sekretærmæssige ad hoc-opgaver

Vi lægger vægt på

Du har minimum 5 års erfaring som sekretær. Du er ligeledes rutineret IT-bruger (Office-pakken) og er rigtig god til dansk retskrivning og med god formuleringsevne.

Der forekommer en del korrespondance på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber forudsættes. Selvfølgelig er du omhyggelig og selvstændig med dit arbejde – både det udfordrende og det rutineprægede, og så er du vant til i travle situationer at holde hovedet koldt.

Endvidere er du serviceminded, vedholdende, imødekommende og kan udvise ansvarlighed over for fortrolige informationer og opgaver. Hvis du har kendskab til liberale erhverv, er det et ekstra plus.

Vi tilbyder

Hvis du har masser af energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er det måske dit kommende job. Stillingen er alsidig, og du arbejder i et uformelt og engageret miljø, med gode ansættelsesvilkår og personaleforhold.

Nærmere oplysninger Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte den eksterne konsulent Thor N. Callesen fra Callesen Consulting på telefon 2128 0596. Send din ansøgning og CV snarest til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mærket ”Sekretær/Administrativ medarbejder”.

Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt, og virksomheden bliver ikke informeret om din identitet uden din forudgående accept. Vi interviewer løbende. Tiltrædelse snarest mulig, men virksomheden venter selvfølgelig på den rette kandidat. 

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 2128 0596

Callesen Consulting is not using cookies on this website.